Címlap Blog zoli Táplálkozás kiegészítők - multi - swanson

2011.12.20 07:49:44
zoli


  A Swanson egy igazi amerikai sikertörténet.
Tipikus garázsvállakózásként indult 1969-ben.
Leland Swanson alapította aki, az ötvenes években sikeres tőzsdeügynök volt. Szabadidejében lelkesen golfozott, ám az 50-es években reumás ízületi gyulladást kapott és egyre nehezebben tudott golfozni. Az orvosok még szinten sem tudták tartani a betegséget, nemhogy megfordítani.
Leland svéd bevándorlók leszármazottjaként nyitott volt a természetes gyógymódokra és elkezdte tanulmányozni a gyógynövényeket és egyéb táplálkozás kiegészítőket. Ekkor került figyelme középpontjába az E-vitamin, ami akkoriban robbant be a köztudatba, kémiai szerkezetét csak 1943-ban írták le.

  Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, rendkívül érzékeny a napfényre és könnyen oxidálódik. Csak rövid ideig tartózkodik a szervezetben.
Az egyik legerősebb antioxidáns.
Rendkívül jól hatástalanít, méregtelenít. A sejt, érfal, valamint szív és érrendszer védő hatásáról híres. Mivel jó hatással van az agyra és a szívre ajánlják agy és szívbetegségek megelőzésére, rehabilitációjára.
Erősíti az ideg- és immunrendszert.
Kiegyensúlyozottabbá teszi az öregedés folyamatát, amit ugyan nem akadályoz meg de tudja vezérelni és csökkenteni az ezzel kapcsolatos panaszokat.
  Könnyen el lehet képzelni milyen hatással voltak ezek az információk az emberekre az ötvenes-hatvanas években amikor az új tudományágak és felfedezések nagy álmokkal kecsegtettek. Akkoriban próbálgatta a szárnyát a táplálkozáskiegészítő ipar és mindennek a tetejébe, mint hab a tortán ott csücsült a születő new age hullám is.
  Bár az E-vitamin nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amennyiben az örök életet várták tőle de elfoglalta az őt megillető helyét és sikerült megtartania maga körül a misztikus ködöt mivel a hatásmechanizmusa a mai napig nem világos.


  Leeland elkezdett E-vitamint rendelni a Sturdees-től amelyik az egyik első táplálkozáskiegészítő bolt volt az országban, majd egyre több terméket próbált ki. Mivel nagyon jól ismerte a táplálkozáskiegészítők új piacát meglátta a lehetőséget ezek együttes forgalmazásban.
Így született meg a Swanson Health Products (SHP) 1969-ben. A mai napig igazodik a hatvanas évek üzleti konzervativizmusához, kiváló minőségű termékeket árul olcsón, 100%-os megelégedettségi garanciával és példa értékű ügyfélszolgálattal rendelkezik.
Az SHP a kilencvenes években indította el a swansonvitamins.com oldalt és a saját-márkás termékek forgalmazását. Jelenleg a legnagyobb mikrotápanyag forgalmazó az USA-ban.

  A Swanson szállít Magyarországra is és számos termékét értékesítik idehaza is viszont forgalmazók.

  Egy ideális táplálékkiegészítő összeállítás multivitaminból és külön c-vitaminból áll.
Ha szükséges ki lehet egészíteni multi-ásványi és fehérje kiegészítővel, valamint d-vitaminnal.
Én az alábbi összeállítást próbáltam ki.  Multi-vitamin: All-Day Complete
30 napi adag 10,99 USD  Az All-Day Complete egy por állagú kiegészítő, amit italba lehet keverni.
Hagyományos kevergetéssel nagyon nehezen oldódik fel és egy kicsit csomós marad, célszerű ezért inkább shakelni.

  C-vitamin: Vitamin C with Rose Hips (1000 MG)
90 napi adag 03,49 USD
30 napi adag 01,20 USDÖsszesen: 30 napi adag 12,19 USD  + Multi-ásvány: Jelen pillanatban nem találtam igazán ütős multi-ásvány kiegészítőt.


  + Fehérje: 100% Certified Organic Spirulina
30 napi adag 06,99 USD

  + D-vitamin: Vitamin D3 Liquid Drops (2000 IU)
40 napi adag 05,99 USD
30 napi adag 04,50 USD

Összesen: 30 napi adag 23,68 USD  Ajánlott oldalak

  Swanson: http://www.swansonvitamins.com

  Vitaminkirály: http://www.vitaminkiraly.hu  swanson | táplálkozás kiegészítők | multi
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: