Címlap Blog zoli Teák és gyógynövény főzetek - teázók - Marumoto

2013.01.06 15:54:24
zoli


  A Marumoto egy autentikus japán teázó.
Az itallapon japán, natúr, szálas teák szerepelnek.
A teákat tradicionális és a hagyományba illeszkedő, modern, letisztult teáskészletekben szolgálják fel.- genmaicha -

  Az itallap példás. Jól átgondolt, minimalista, nem tartalmaz túl sok teát. Egyszerűen áttekinthető, a képek nagyon szépek, hitelesek, a leírások egyszerűek és lényegre törőek. Egy kezdő is kiismerheti magát benne.

  A teák mellett lehet kapni divatos, japán, teatartalmú italokat is: matcha (porrá őrölt zöld tea) espresso, ice, latte, shake. Houjicha (pirított zöld tea) shake. Így az sem lesz elkeseredve aki valami édeset szeretne inni.
  Hogy folytatódjon a tobzódás, vannak hagyományos, modern, japán és japánosított, zöld teásított édességek is, egy egész vitrinre való. A legtöbbje nyugaton nem ismert de már a látvány eteti magát.- matcha espresso és matcha marcipán szív -- houjicha latte -

  Természetesen a teáskészletek minden eleme megtekinthető, megvásárolható a tea füvekkel egyetemben.
  Lehet kapni mindenféle csencsen bencsemet, ami kapcsolódik a japán és teakultúrához. Cuki porcelán cicák, kimonós nyulak és egyéb résztvevői egy komoly pszichedelikus élménynek.  Maga a berendezés is megér pár szót.
Szépen illeszkedik a budapesti környezetbe, a belső teret rusztikus fagerendák tagolják, erre az alapra kerül rá egy japános, letisztult berendezés, majd a hagyományos kellékek. Autentikus de nem erőltetett. Ha nem ismerném se lepődnék meg rajta, hogy a tulajdonos japán.

  A kiszolgálás, kedves, segítőkész. El tudják mondani mi, micsoda, mi van benne, hogy működik. Tartják a japán szokást, miszerint nem fogadnak el borravalót.

  Főbb adatok

Név: Marumoto
Cím: 1051 Hercegprímás u. 9.
Telefon: 2-692-849
Weboldal: http://www.marumoto.eu / Facebook oldal  tea | teázó | étterem | kedvenc | teák | gyógynövény főzetek | marumoto
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: