Címlap Blog zoli Táplálkozás kiegészítők - kolloid - vemma

2013.02.20 11:53:21
zoli


  A Vemma egy mozaikszó (Vitamin, Essential, Minerals, Mangosteen, Aloe), ami egy olyan formulára utal amiben az organikus összetevők a szervezet számára ideális formában vannak jelen, az ásványi anyagok például kolloid formában. Ez a formula a Vemma minden termékében benne van.

  A Vemma táplálékkiegészítőjéből több változat is létezik.

  A Vemma Premix két 946 ml-es palack. Ez maga az alaptermék.
  A Vemma V2 harminc darab 59 ml-es mini palack. Ez az előző termék mobilis változata, főleg a rohanó életmódot élő emberekre, sportolókra szabták.

  A Verve huszonnégy darab 245 ml-es dobozos üdítő ital. Ez a Vemma formula, energia ital jellegű, üdítő ital kivitele. Ez egy olyan energia ital, ami nem túráztatja fel a szervezetet feleslegesen, hanem ellátja a megfelelő mikrotápanyagokkal. Így elmarad a hirtelen felpörgés és bezuhanás de megvan a szükséges energia mondjuk a sportoláshoz.  Vemma Premix
30 napi adag 84 EUR ~ 24.000 HUF

  Vemma V2
30 napi adag 95 EUR ~ 28.000 HUF  A nedű színe sáfránysárga (bal alsó csésze). Az állaga és az illata gyümölcslére emlékeztet.
Az íze is ezt hozza csak egy kicsit egzotikus, fűszeres felhanggal. Kifejezetten kellemes az összhatás, kicsit édeskés, kicsit fanyarkás. Egyáltalán nem tudatosul az emberben, hogy táplálékkiegészítőt iszik.  Verve
1 tálca, 24 doboz 82 EUR ~ 22.960 HUF  A Verve a Vemma formula üdítőital változata.
Színe világosabb mint az alapjául szolgáló kiegészítőnek. Az illata jófajta gumibogyószörp de kellemes, véletlenül sem emlékeztet az energiaitalok -számomra- borzasztó illatához.
Az íze is hígabb, kevésbé érvényesül benne a fűszeres felhang, inkább a gyümölcs íz dominál.
Enyhén szénsavas, nagyjából annyira mint egy enyhe kristályvíz.  A regisztráció ingyenes de a termékeket nem lehet közvetlenül a cégtől megrendelni, hanem csak egy adott termékforgalmazó aloldaláról. Regisztrációkor meg lehet választani, hogy
valaki vásárló vagy termékforgalmazó szeretne lenni. Ez utóbbi nem kötelez semmire de nyitva hagyja egy későbbi üzletépítés lehetőségét.
  A rendelés menete innentől ugyanúgy történik, mint bárhol máshol. A szállítást a DPD végzi, amihez levélben megadják a követési adatokat, így mindig lehet látni, hogy merre jár a csomag.

  Ajánlott oldalak

  DPD: https://www.dpd.com

  Vemma - Főoldal

  Vemma - Tóth Zoltán barátom aloldala  vemma | táplálkozás kiegészítők | kolloid
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: