Címlap Blog zoli Könyvajánló: A Világ Rák Nélkül (A Világ Rák Nélkül Alapítvány)

2013.03.02 08:24:47
zoli


  A B-17 vitamint felfedezése óta sorozatos botrányok övezik.
Van aki szerint ez nem is vitamin, hanem egy hamisított élelmiszer és kifejezetten káros.
Van aki a természet csodáját és a rák ellenszerét látja benne.
Az mindenképpen gyanús, hogy a B-17-et elítélő orvosok mind a mai napig nem tudtak színvonalas ellenérvvel előhozakodni és sűrűn változtatják az érveiket, néha önmaguknak is ellentmondva ezzel. Eközben a B-17 hatásmechanizmusának nagyrészt már feltárták és eredményesen használják a rák elleni küzdelemben.
Eme könyv egyik nagy érdeme, hogy nem tekinti a B-17-et csodaszernek csupán egy terápiás stratégia egy elemének, ami viszont nagyon hatásos.(bhmpics.com)

  A B-17 vitamin szebbik neve amigdalyn, ami mandulát jelent. Az ősi és a modern gyógyászat is keserű magokból, különösen mandulából vonta ki először, orvosi használatát ismerték Kínában és Egyiptomban is és eredményesen alkalmazták többek között bőrrák kezelésére.
Orvosi tisztaságú formájának a neve Laetril, mind a három megnevezés ugyanarra az anyagra utal.

  "A B-17 vitamin nagy ellenállást váltott ki 18 évvel ezelőtt, amikor a világ vezető tudósai közül sokan bejelentették, hogy ennek fogyasztásával az összetevői 100 %-ban lehetetlenné teszik, hogy az emberi szervezetben rákos daganat jöjjön létre és a már kialakult rákot pedig elpusztítja.
A gyógyszergyártó társaságok lecsaptak erre az állításra és azt követelték, hogy az FDA kezdjen tudományos kísérletbe a B-17 vitamint illetően. A gyógyszergyártók ugyanis kizárólag vegyszerekre nézve folytatnak tudományos kísérleteket, amelyek szabadalmaztathatók, így ha a vizsgálat végén azokat gyógyszerként engedélyezik, akkor kizárólagos jogot szerezhetnek ennek gyártására és értékesítésére. Ezért a gyógyszergyártó társaságok soha nem végeznek olyan kutatásokat, kísérleteket, melyek élelmiszerekre vonatkoznának, mivel ezek nem szabadalmaztathatóak."

  Az Amigdalyn hatásmechanizmusa igazán elképesztő. Cianid gyököt tartalmaz, ami képes átszivárogni a sejtek falain és ott cianidot termelni. Az egészséges sejtek azonban tartalmaznak egy enzimet (rhodonase), ami ezt megakadályozza. Hatástalanított formájában az amigdalyn cukorként funkcionál és energiával látja el a sejteket.
Sosem fogja kitalálni a kedves olvasó, hogy mely sejtek nem tartalmazzák ezt az enzimet.
Bingó!
A rákos sejtek.
Az amygdalin nem tartalmaz szabad cianidot, egy enzimmel (beta-glukosidase) kapcsolatba lépve kezdi termelni.
A rákos sejtek háromezerszer több ilyen enzimet tartalmaznak mint az egészséges sejtek!
Az amigdalyn megtámadja a rákos sejteket, miközben egy aszpirinhez hasonló, fájdalomcsillapító szilikáttá alakul.
  Az amigdalyn egy elképesztő ökoszisztéma része, ami egy sejt szinten működő, célzott, kizárólag a rákos sejtek támadó, természetes kemoterápiában nyilvánul meg, ami működés közben fájdalomcsillapítót termel.
  Természetes módon főleg keserű magvakban fordul elő (alma, kesudió, len, mandula, sárgabarack, szezám) de szép számmal található bogyófélékben és gabonafélékben is.
Az amigdalynt és általában az enzimeket sem károsítja az enyhe főzés, a könyv több helyen is kiemeli a kínai konyhában is használatos keverve-sütést.

  "A kínai éttermekben használatos, alacsony hőfokon történő mértékletes és ésszerű főzés nem fogja jelentisen csökkenteni az étel enzimtartalmát."

  Nagyobb dózishoz már táplálékkiegészítőkre van szükség, amik vagy a fenti növények kivonatait is tartalmazzák vagy célzottan B-17 vitamin van bennük.
Orvosi tisztaságú változatai főleg tabletták vagy injekciók formájában fordulnak elő.
  Megelőzéshez azt ajánlják, hogy minél több B-17-et tartalmazó élelmiszer alapanyagot vegyünk fel az étlapunkra és fogyasszunk organikus, ionizált kolloid formájú táplálék kiegészítőt.

  "Az ásványi kiegészítők hatásosabbak ionizált folyadék szuszpenzió formájában, melyet fulvic sav erősít, így a testbe 98%- os beépülésük várható, szemben a megszokott 48%-os aránnyal, illetve fémásványok vonatkozásában 10-12%-os aránnyal. A testünk nyersanyagként használja az ásványi anyagokat. A test nem tudja előállítani ezeket, ebből következően jelen kell lenniük azokban az ételekben és italokban, amelyeket fogyasztunk. Sajnálatos módon, mint már említettük, a szokásos étrendünk nagyon szegény ásványi anyagokban, és ez több, mint 150 súlyos táplálkozási betegséget idézhet elő, melyek egyre növekvő mértékben sújtják társadalmunkat...
...Mielőtt az ásványi anyagokat hasznosítani lehetne, át kell alakítani a megszokott mikro-kolloid formába."
  (A szövegben a 10-12% a nyers ásványi formára utal, a 48% a kelát kötésre, a 98% pedig az ionizált kolloid formára.)

Cím: A Világ Rák Nélkül, A B-17 Vitamin Anyagcsere-terápia Kézikönyve
Író: A Világ Rák Nélkül Alapítvány
Kiadó: A Világ Rák Nélkül Alapítvány
Megrendelhető: http://worldwithoutcancer.org.uk  könyvajánló | táplálkozás kiegészítők | kolloid
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: