Címlap Blog zoli Táplálkozás kiegészítők - kolloid - sisel: fucoydon

2013.05.31 07:47:36
zoli


  Limu moui: Ázsia válasza a hosszú életre...

  Míg a SpectraMaxx egy klasszikus táplálék kiegészítő, az Eternity egy antioxidáns pótló, addig a FuCoyDon egy immunrendszer erősítő.

  SISEL FuCoyDon

1 üveg 750 ml
1 adag 20 ml

Regisztrált vásárlói ár
37 napi adag 17.770 HUF
30 napi adag 14.408 HUF


Külső vásárlói ár
37 napi adag 19.385 HUF
30 napi adag 15.717 HUF  A FuCoyDon fő összetevője a limu moui vagyis a barna tengeri alga.
A barna tengeri alga távol a partoktól, a mély vizekben él, ezért kevésbé van kitéve a környezetszennyezésnek. Mélyebbre tudnak lehúzódni, mint a zöldmoszatok, mivel nem a vörös sugarakat használják fotoszintézisükhöz.

  Nagy mennyiségben és széles spektrumban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat (több mint 60 félét de különösen magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat) és aminosavakat. Mikrotápanyagainak köszönhetően rendkívül könnyen felszívódik.

  Élettani hatásainak se vége, se hossza.
Egyszerre tartalmazza az állati és a növényi fehérjék tulajdonságait, ezért kiváló fehérjeforrás.
A barna alga poliszacharidja, a fucoidan erős daganatellenes aktivitást mutat.
Fokozza a fizikai és mentális erőnlétet.
Védi és erősíti az immun-, ideg-, valamint a szív- és érrendszert.
Erősíti az ízületeket, kifejezetten jó ízületi gyulladásra.
Természetes jódtartalma segíti a pajzsmirigy működését, ami ha nem kap elég jódot a legváltozatosabb betegségeket képes produkálni: bőrszárazság, depresszió, fizikai és mentális fejlődési rendellenesség és leépülés, hajhullás, hízás.
Elképesztő méregtelenítő hatása van.
Gyorsítja, hatékonyabbá teszi az anyagcserét és a máj működését, akadályozza a zsír lerakódást. Nagyon jó méregtelenítéshez, fogyókúrához. Védi a gyomornyálkahártyát.

  "Az anyatej összetétele az első héten nagyon hasonlít a fucoidanra, amely a legfontosabb összetevője az angyalok hajának nevezett algának (limu moui). Az újszülött babák nem rendelkeznek teljes értékű antitestekkel az életben maradáshoz, csak az első hét után, ez idő alatt a csecsemő immunrendszere az anyatejnek köszönhetően fejlődik."
Dr. Kyosuke Owa


  "Dr. Kyosuke Owa, barna alga szakértő szerint a fuciodan ugyanazt a típusú antitestet tartalmazza, ami megtalálható az anyatejben, amely teljes értékű, terápiás tápanyagként erősíti az immunrendszert. Dr. Owa kutatási eredményei azt mutatják, hogy a fucoidan serkenti a létfontosságú immun sejtek termelését, így a szervezet jobban tud védekezni a potenciálisan halálos betolakodók ellen -mint a baktériumok, vírusok, paraziták és még a rákos sejtek is."
Rita Elkin M.H.


  A barna algában lévő anionos alginátok képesek szelektíven megkötni és eltávolítani a szervezetben lerakódott toxikus nehéz fémeket. Ennek az az oka, hogy ezek a nehéz fémek más kötéssel, töltéssel és ph értékkel rendelkeznek.
Véd a káros sugárzások ellen -mikrohullám, röntgen, ultrahang.
Kifejezett ajánlott ha valaki amalgám töméssel rendelkezik, védőoltást kapott, sok gyógyszert szed (különösen a vérnyomáscsökkentők tartalmaznak nagy mennyiségben higanyt).

  "A toxikus nehéz fémek passzív eltávolítását... egyszerű bioanyagokkal bioszorpciónak nevezik, fontos, hogy a szubsztrát magas fémfelvételt és szelektivitást mutasson... bebizonyosodott, hogy a barna alga a leghatékonyabb és legígéretesebb szubsztrát."

  "Ahogy azt korábban említettük a biomasszának ez a természetes ioncserélő tulajdonsága alkalmas a két vegyértékű nehéz fémek szelektív eltávolítására."

  Thomas A. Davis, Bohumil Voleskya, Alfonso Mucci:
A review of the biochemistry of heavy metal biosorption by brown algae
2003 Published by Elsevier Science Ltd.

  Több cikk is megemlíti, hogy: "a barna- és vörös mélytengeri alga bizonyítottan az egyetlen olyan szer a világon, mely 100%-ig képes kitisztítani szervezetünkből a lerakodott mérgező nehézfémeket." Ugyanakkor erre nem találtam sehol releváns hivatkozást.

  A nedű színe rozsdabarna. Jól kivehetőek a felületén a rostok és a fűszerek.
  Már az illatából lehet érezni, hogy ez lesz a három folyékony táplálékkiegészítőből a legegészségesebb, mivel ennek van a leginkább komplex illata. 
Tisztán lehet érezni rajta a fucoidan cukros (poliszacharid) illatát, a gyümölcsöket és a fűszerek (szecsuáni bors, fekete bors-kivonat) aromáját. 
  Az íze ugyanez csak jobban kijön belőle a gyümölcsök savanykás és a bors csípős aromája. Enyhén csíp, talán inkább pikánsnak nevezhető de kellemesen megmelengeti az ember torkát és mellkasát.   Az ajánlás szerint fogyasztható magában és keverve is. Ezt a komplex, édeskés-fűszeres íze is támogatja. Én tiszta almalével próbáltam ki és úgy is nagyon finom volt.

  A FuCoyDon fogyasztása óta érezhetően több energiám van, gyorsabban kipihenem magam, kevesebbet is alszom.

  A körmeink egyedülálló diagnosztikai eszközök. Az egyik legszembetűnőbb rendellenesség ha zárványok jelennek meg a körmökön. Mindegyik köröm egy-egy szerv állapotát mutatja, a zárványok pedig anyagcsere zavarokra utalnak. A körmök, így a zárványok is nagyjából hat hónap alatt nőnek le. A FuCoyDon azonban nem hagyott a zárványoknak ennyi időt az eltűnésre. Nemhogy nem jöttek újak de a meglévők is felszívódtak egyetlen hónap leforgása alatt.

  Felbontás után hűtőben tárolandó.
Terhesség vagy szoptatás alatt nem fogyasztható.
A termék nem tartalmaz szintetikus vagy káros összetevőket vagy adalékanyagokat.
Vegán: nem tartalmaz állati összetevőket -de mint minden alga készítmény ez is nyomokban kagylót tartalmazhat.
  fucoydon | táplálkozás kiegészítők | kolloid
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: