Címlap Blog zoli Természetes célállítás - Az 5 legjobb motivációs videó

2014.08.05 09:39:02
zoli


  Alapvetően nem szeretem a mesterséges célokat és motivációt, a felesleges tudás és technika nélküli lelkesítést. Mindig a saját természetünk szerinti cél visz minket előre és mivel ez belülről fakad természetes módon lelkesít is minket.  Ugyanakkor előfordul, hogy megvan a megfelelő cél, rendelkezésünkre áll a megfelelő tudás és technika, néha még is beleragadunk a megszokott kerékvágásba és szükség van egy kis lelkesedésre. Ebben az esetben ennek van is értelme.
Olyan is előfordul, hogy egy inspirációra, egy eszmére van szükségünk amit követhetünk vagy csak egyszerűen jó látni mások sikerét.
Sok motivációs videó meg tudja bennünk szólítani azt amit mi is csinálunk és egy pillanat alatt cselekvésre ösztönöz minket. Nekem ilyenek a futós videók, ahogy megnézek egyet, mindig futni támad kedvem.
El is mentem futni...

  Az 5 + 3 legjobb motivációs videó

  DDP - Never ever give up

  A DDP yoga a hatha yoga és néhány nyugati mozgáskultúra ötvözete. Meglehetősen hasonlít a dinamikus yogára (vinyásza) de nyugati megközelítésben. 
Az alábbi videó jól demonstrálja, hogy mit lehet elérni a megfelelően alkalmazott yogával.   Mindchanger Workout - Rio 2016

  "Mi rejtett kamerát tettünk néhány edzőteremben Rio de Janeiro-ban.
Ám a mi szándékunk nem az volt, hogy társadalom kísérletet végezzünk.
Csak meg akartuk mutatni a tiszta valóságot."  Michelle Jenneke - Awesome warm-up dance

  Michelle Jenneke, ausztrál atléta 2012-ben, Barcelonában a Junior Világbajnokságon állt rajthoz 100 méteres gátfutás témakörében. A bemelegítése meglehetősen táncosra sikeredett, a kamera nem is tudott leszakadni róla. Azt hiszem erre mondják, hogy ellopta a show-t. Majd a startpisztoly eldördülése után rommá is futotta a mezőnyt.


 
  Nike

  Nike - Find your greatness - Jogger

  A hosszútávfutás az egyik legősibb és legnépszerűbb sport, szinte mindenki számára elérhető, ezért itt lehet találkozni a legdrámaibb történetekkel és hétköznapi hősökkel. A Nike csúcsra is járatta ezt a gondolatot a Find your greatness reklám sorozatában.
   

  Nike - No Excuses

  Neked mi a kifogásod?  OpenTrader - We are traders - Tréderek vagyunk

  A tőzsdei kereskedőket általában agyatlan és erkölcstelen, fiatal, törtető szociopatáknak mutatják be. Ez nyilván sokszor meg is állja a helyét. Ugyanakkor sok kereskedő ezt nem izomból, hanem észből tolja. Ők a tőzsdei kereskedés zen mesterei.  Park Kiadó - Futni Születtünk - Könyvtrailer

  "Minden, amit a tarahumárákról megtudtam, kőkorszakinak tetszett, mégis csúfondárosan eredményes és idegesítően megfoghatatlan volt, akár egy zen mester találós kérdése. A legvagányabb emberek a legszelídebbek; a leginkább igénybe vett lábak a legruganyosabbak; a legegészségesebbek élnek a legsilányabb étrenden; az írástudatlanok a legbölcsebbek; és azok szórakoznak a legönfeledtebb örömmel, akik a legkeményebben dolgoznak."
  Christopher McDougall 
  Futni Születtünk  Saucony - Find Your Strong

  "Mi az erő? Egy izom? Vagy valami több? Mérföldben mérik vagy milliszekundumban? A legjobb időd vagy a legrosszabb napod? Talán az erő az, amid megmarad, mikor már felhasználtad minden gyengeséged…"  (Utolsó frissítés: 2017. 08. 26.)  öt legjobb motivációs videó | természetes célállítás
 

Válasz erre a bejegyzésre
Felhasználónév:

E-mail:

  Írja be a bal oldalt látható szöveget: