Címlap Blog Címke: fogyás


Címke: fogyás

2013.05.16 19:29:01
zoli


  SiseLEAN: Havi 5-10 kiló fogyás könnyedén...

  A SiseLEAN egy étkezésszabályzó.
Lehet vele étkezést helyettesíteni, fogyni és sovány izomszövetet építeni.

  Étkezés helyettesítés

  Rendszeresen előfordul velem, hogy egy olyan élethelyzetbe kerülök, ahol huzamosabb ideig nincs időm főzni, egész nap rohanok, nincs időm vagy egyszerűen lehetőségem normális kaját v/enni. Egy ilyen stresszes időszak alatt előfordul, hogy agykapacitásom sem marad ezzel foglalkozni és ilyenkor...
...beindul a zabálás. Stresszből, idegből, dühből és gyors kaját.
Mindig megfogadom, hogy ha ezen túl leszek majd jobban oda fogok magamra figyelni. És még meg is tudom csinálni.
A probléma az, hogy nem a boldog béke időkben jön fel rám a felesleg, amikor van időm főzni, sportolni és pihenni, nem akkor kéne erre odafigyelnem, hanem értelemszerűen akkor amikor nincs rá időm sem egyéb erőforrásom.
Így szép lassan felszedtem pár kilót az elmúlt évek alatt. Minden stressz időszakban egy kicsit. Aztán mindig volt egy jobb időszak, aztán egy rosszabb, pár kiló fel, egy jobb, pár kiló le. Nem sokat szedtem fel, nem annyira szembetűnő, jobbára befelé híztam.
De hát érzi az ember, hogy nehezebb, lassabb, megnőnek a távolságok, megnőnek a lépcsőfokok, valahogy minden nehezebb lesz. Pedig nem, a körülmények nem változtak. Én lettem nehezebb.
Ez a kis túlsúly nem is olyan zavaró inkább a tudat, hogy ez bizony salakanyag, népszerűbb nevén méreganyag. Lassan gyűjti a seregeit, szépen csendben, terveket szövöget és várja, hogy mikor jön el az ő ideje.
Az ilyen lassan felszedett kilók a legsunyibbak, a legnehezebb tőlük megszabadulni.

  Sokat agyaztam, hogy ilyen időszakban és általában akkor amikor nincs normális kaja a közelemben mit kéne ahhoz enni, inni hogy elverjem az éhséget. Valami ballaszt cucc ami leköti az étvágyam, nem csinál éhséget de nem hízok tőle és van benne annyi tápanyag amennyi viszi az embert.
Rengeteg dolgot kipróbáltam de semmi nem vált be igazán.
Nekem a reggelivel és az ebéddel nem annyira szokott gond lenni, inkább a délutáni időszak jelenti a problémát, amikor finiselni kell, amikor elszakad a cérna.
  A gyümölcs egy logikus ötlet, könnyen hozzá lehet jutni de az este közeledtével a gyümölcs felzaklatja az emésztést és csak még nagyobb étvágyat csinál.
A következő nagy favorit a zöldség, könnyen hozzá lehet jutni viszont nehéz étkezésre alkalmas formába hozni. Még préselni lehet a leggyorsabban de viszonylag ritkán rohangálok egy zöldségpréssel a hónom alatt.
Szóval ez a probléma még megoldásra vár.
  Eddig is hallottam étkezés helyettesítőkről de ódzkodom minden természetellenes dologtól, sosem volt nagy kedvem kipróbálni.
A SISEL termékeiről tudtam, hogy csak organikus alapanyagokból állnak és a táplálkozás kiegészítői miatt már volt benne bizodalmam. Így gondoltam mi történhet?

  Fogyás

  Ha már úgy döntöttem, hogy kipróbálom a cuccot, arra gondoltam, hogy ettől a pár kiló feleslegtől is megszabadulok.
Míg étkezés helyettesítőre nem nagyon találtam eddig megoldást, addig a fogyás nem olyan bonyolult.
A zöldséges főételekből vagy a zöldség és gyümölcslevekből álló kúrák nagyon jól működnek. Nem modern találmányok, az ősi gyógyászatban is ezek voltak a salaktalanítás és a fogyás zászlóshajói.
Az étkezésemet átalakítottam annyira, hogy nem hízok tovább de annyira még nem, hogy fogyjak is. Amúgy is annyira lassan szedtem fel a plusz kilókat, hogy sokáig nem is tudatosult bennem, hogy hízok. Igazából nem voltam éber, aztán meg eltaktikáztam a dolgot, azt gondoltam majd kevesebbet eszek és többet futok. Ahogy az lenni szokott ugye.
Tavaszra tűztem ki minden idők legnagyobb kúráját de aztán úgy alakult, hogy semennyi időm sem maradt rá.
Ha már itt van a SiseLEAN akkor nem várom meg a következő kúrát, hanem belecsapok most.

  SiseLEAN
30 napi adag 18.585 HUF  Az étkezésszabályzó por alakú, vanília ízesítéssel.
Mivel ez egy koncentrátum, végül is 30 adag étkezés van a bödönben, jó masszív illata van. Leginkább a vaníliát és a tejet lehet benne érezni.
Egy adagban 85 kalória van (kevesebb mint egy almában), miközben tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és fehérjével. Ezen belül tartalmaz egy 50 ásványi elemből álló összeállítást.
Könnyedén el lehet shakelni és tényleg homogénre keveredik. Eddig ez az egyetlen por alapú termék az életemben amit valóban csomómentesre lehet készíteni úgy is, hogy az embernek nincs varázsereje.
Voltaképpen bármilyen folyadékkal elkészíthető, a hivatalos ajánlás szerint leginkább vízzel, tejjel, gyümölcslével de lehet kreatívkodni is és hozzá turmixolni zöldséget, gyümölcsöt illetve lehet különböző pelyhekkel is fogyasztani.
Bármilyen zárható edényben el lehet lögybölni de persze a shaker a legjobb hozzá.
Mivel nekem nem volt shakerem beszereztem egy saját márkás darabot.

  SiseLEAN matek

  Ha valaki étkezést szeretne helyettesíteni vagy fogyni annak nem az étkezési költségeihez jön hozzá a varázspor 18.000 forintos ára, hanem abba épül bele. Sőt ha egy adag SiseLEAN ára olcsóbb mint az étkezés amit helyettesíteni szeretnénk vele, akkor még spórolhatunk is.
Egy adag 600 forintba kerül. Matematikailag érdemes egy ilyen kaliberű vagy ennél drágább étkezésünket helyettesíteni vele.
Magyarán ez egy olyan plusz termék ami nem feltétlenül jelent plusz költséget. Elvégre fogyókúrázik az ember, nehogymá' ez pénzbe kerüljön. 

  SiseLEAN - víz  Elsőre vízzel próbáltam ki a SiseLEAN-t.
A végeredmény egy sűrű, habos vaníliasodóra hajazó cucc.
Illatra ugyanúgy hozza a vanília és a tej illatot mint por alakban de jóval krémesebb, lágyabb hatást kelt.
Ugyanez a vonal folytatódik az ízében is. Nagyon finom, enyhén édeskés. Ugyanakkor olyan mint a vanília puding vízzel, víz ízű. Azt már látom, hogy nekem a bonyolultabb shakek lesznek a kedvenceim.
Egy kis idő után egy laza, nem lehúzó, nem leszedáló teltségérzetet okoz, elveszi az éhséget.

  SiseLEAN - tej

 

  A tej, nem túl meglepő módon, már egy komolyabb állagú italt eredményezett.
Bár a vizes verziót is lehet sűrűbbre csinálni de csak tejjel lesz igazán shake-szerű.
Az illata és az íze is jóval lágyabb és krémesebb lett.

  Mivel a többi shake és keverék már sok változót tartalmaz, hamarosan ezekről külön is fogok írni.

  Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.
Terhesség, szoptatás, vényköteles gyógyszer szedése esetén orvos vagy gyógyszerész tanácsa szükséges.

A termék nem tartalmaz szintetikus vagy káros összetevőket vagy adalékanyagokat.
Vegetáriánus: nem tartalmaz az állat halálával járó összetevőket.


  izomépítés | fogyás | étkezés helyettesítés | étkezés szabályzó | siselean | táplálkozás kiegészítők | kolloid
Hozzászólások 0Találatok: 3475